Brugte mursten af god kvalitet

Drømmer du om et hus med sjæl og charme? Ønsker du at give dit hjem et råt og industrielt look? Eller har du brug for brugte mursten til reparation af eksisterende murværk? 

Hos Arne Hansen Entreprise ApS har vi specialiseret os i at levere håndrensede brugte mursten af god kvalitet til en attraktiv pris til kunder, der ønsker et hus med sjæl og patineret ydre eller har brug for mursten til reparation af eksisterende murværk.

Vi dækker områderne Hedehusene, Køge og resten af Sjælland, og vi er klar til at hjælpe dig med dit næste byggeprojekt.

Er du interesseret i at genanvende mursten til dit næste byggeprojekt, så kontakt os og få et uforpligtende tilbud!

Kontakt os nu

Gamle mursten fra Arne Hansen Entreprise ApS

Hos Arne Hansen Entreprise ApS har vi et stort fokus på bæredygtighed, og derfor tilbyder vi selvfølgelig brugte mursten. Derudover er der også andre gode grunde til at købe brugte mursten hos os: 

  • Høj kvalitet: Vores brugte mursten er af høj kvalitet, og vi sørger for omhyggelig rensning, så de fremstår flotte og velbevarede. Du får mursten, der holder i mange år fremover.
  • Attraktive priser: Vi ved, at pris er vigtigt for vores kunder. Derfor tilbyder vi vores brugte mursten til fordelagtige priser. Du får meget for pengene hos os.
  • Bred erfaring og ekspertise: Med mange års erfaring i branchen kan du trygt overlade dit projekt til os. Vi vejleder og rådgiver dig gerne, så du får de bedste løsninger til netop dine behov.
  • Miljøvenlig løsning: Ved at vælge brugte mursten bidrager du til genbrug og bæredygtighed. Det er godt for miljøet, og du får et unikt og autentisk udtryk i dit byggeri.

Vi sælger forskellige typer brugte mursten

Vi har forskellige slags brugte mursten til salg til en god pris. Derfor kan vi dække mange forskellige behov og ønsker, uanset om der skal bruges sten indendørs eller udendørs. I vores sortiment finder du bl.a.:

  • Brugte gule mursten (håndrensede facadesten)
  • Brugte røde mursten (håndrensede facadesten)

Vores mursten er ideelle til ethvert område, uanset om det er en hel væg i din stue, en lille bagvæg på toilettet, en soveværelses væg eller til vinterhaven. Mursten anvendes også ofte i butikker. Brugte mursten er et særligt godt match, hvis man ønsker et råt industrielt look.

Spar penge og skån miljøet med genbrugsmursten

Flere og flere mennesker har fået øjnene op for brugte mursten, hvilket ikke er uden grund. Mursten kan sagtens genbruges og gøre gavn ved mange forskellige projekter – det er kun din fantasi, der sætter grænsen.

Brugte mursten er blevet populære med god grund. Det er ikke kun en økonomisk fordelagtig løsning, men også en miljøvenlig måde at bygge eller renovere med stil. 

Med vores håndrensede mursten kan du skabe en rustik og charmerende atmosfære i dit hjem eller projekt.

Vi kan hos Arne Hansen Entreprise ApS også tilbyde nedrivning, og derudover også bortskaffelse af materialet, da vi også har stor erfaring indenfor miljøsanering

Kontakt os & hør mere

Kontakt os for et godt tilbud

Er du interesseret i at høre mere om vores brugte mursten eller ønsker du et uforpligtende tilbud? Så tøv ikke med at kontakte os. Vores dedikerede team står klar til at hjælpe dig med at finde de perfekte mursten til dit byggeprojekt.

Ring til Morten Pedersen på telefon 60 19 06 99 eller skriv til morten@ahentreprise.dk. Du kan også finde kontaktindformation til Arne Hansen og Bo Andersen nederst på vores hjemmeside.

Skab et unikt og autentisk udtryk med brugte mursten fra Arne Hansen Entreprise ApS. Vi glæder os til at høre fra dig og hjælpe dig med dit næste bygge eventyr.